Какао-порошок алкалізований 10-12% Cordoba Natra Cacao, 1 кг
Какао-порошок алкалізований 10-12% Cordoba - какао-порошок насиченого червного кольору з пониженим вмістом какао-масла.
Алкалізований какао-порошок отримують в результаті обробки какао-сировини лугами при температурі близько 250 градусів.
Алкалізація дозволяє покращити смак і аромат какао порошку, він набагато легше розчиняється у рідинах.
Переваги алкалізованого какао:
- більш насичений і м'який смак,
- більш темний, яскравий колір з червоним відтінком, що дозволяє знизити його використання в продуктах від 20 до 50%,
- термін зберігання алкалізованого какао вдвічі перевищує термін зберігання звичайного какао.
Алкалізований какао порошок 10-12% Cordoba ідеально підходить для виробництва шоколадних цукерок, глазурі, начинок, ганашу, бісквітів, хлібобулочних та кондитерських виробів, печива макаронс, кремів на основі какао і шоколаду, морозива, декору на основі какао масла та ін.
Особливі характеристики: 100% натуральне походження, підходить для веганів та вегетаріанців. Не містить ароматизаторів, барвників та консервантів. Без ГМО.
Рекомендоване дозування: відповідно до рецептури.
Країна походження сировини: Іспанія (Natra Cacao) .
Пакування: zip-пакет 1 кг.
Умови зберігання: зберігати в сухому і прохолодному місці, захищеному від прямих сонячних променів і сторонніх запахів при температурі від +18°С до +22°С та відносній вологості не більше 50%.
Термін придатності: 24 місяці з дати виробництва за умов дотримання умов зберігання.
Відгуків про цей товар ще не було.
Немає відгуків про цей товар, станьте першим, залиште свій відгук.
Немає питань про даний товар, станьте першим і задайте своє питання.