Агар-агар, Hispanagar S.A., Іспанія, 100г
Агар-агар — це природна желююча речовина, яку отримують методом екстракції із червоних морських водоростей. Агар-агар використовують для приготування мармеладу, зефіру, желе та суфле.
Основною перевагою даного Агару є відсутність інгібіторів, здатних маскувати оптимальний розвиток мікроорганізмів. Крім того, він має інші властивості, такі як прозорість, значний гістерезис і здатність до відтворення від партії до партії.
Агар виробництва компанії Hispanagar проходить суворий контроль, який визначає його фізико-хімічні параметри та гарантує відсутність гемолітичних речовин та інгібіторів. Кожна партія проходить суворий контроль якості.
Оригінальна заводська упаковка: 25 кг мішок. Менша кількість, пакування - прозорий zip-lock пакет.
Відгуків про цей товар ще не було.
Немає відгуків про цей товар, станьте першим, залиште свій відгук.
Немає питань про даний товар, станьте першим і задайте своє питання.